Keresés:
Keres
Nagyvállalati dokumentumkezelés III. Thursday, May 27, 2004
A MEGÚJULT (R6) OFFICE – ÜGYKÖVETÉSI RENDSZER bevezetésének tapasztalatai az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főigazgatóságnál (Pető Olga, Kolesár András UniOffice Rendszerház)
 
A megújult R6 OFFICE – Ügykövetési rendszer bevezetésének tapasztalatai az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főigazgatóságnál
Pető Olga, Kolesár András
UniOffice Rendszerház

A UniOffice Rendszerház OFFICE - Ügykövetési rendszerének teljes megújulásával éppen egyidőben jött létre az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) és több, a Környezetvédelmi tárcához tartozó intézet összevonásával az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főigazgatóság. Az OVF felügyelete alá tartozó öt vízügyi igazgatóságon évek óta az UniOffice Rendszerház Office - Ügykövetési rendszerét használják. Az OVF-nél is tervezték e rendszer használatát, de az átszervezés miatt elhalasztották, majd az időközben megjelent új verzió bevezetése mellett döntöttek. Az új szervezetnél az új rendszer bevezetése komoly kihívást jelentett, hiszen eltérő, kézi és gépi iktatást alkalmaztak a város különböző pontjain működő irodák. Az új rendszer bevezetésével szemben számos, a megrendelő szerint egyedi igény merült fel, melyeknek meg kellett felelni. Az új architektúrájú, rendkívül rugalmas beállítási és hozzáférési lehetőségekkel rendelkező rendszerrel egyedi fejlesztés nélkül sikerült a kívánalmaknak - igen rövid idő alatt - megfelelni. A rendszer e mellett gyorsan elnyerte a felhasználók tetszését is.