Keresés:
Keres
E-számlával könnyebb Thursday, November 18, 2010
 
Kiállító partnerek
A rendezvényen bemutatkozó standdal várják Önöket a kiállító cégek

Az előadóterem oldalában, a bejárathoz képest frekventált helyen biztosítunk bemutatkozási lehetőséget az előadó és más cégek számára. Az információs anyagok és plakátok kihelyezésén túl, működő demó verziók, termékek tekinthetőek meg, és nem utolsó sorban barátias hangulatú, kötelezettségektől mentes kapcsolat alakítható ki a cégek képviselőivel. Kérjük kedves vendégeinket, hogy a szünetekben tekintsék meg a kiállító cégek standjait is.

Kiállító cégek:

Edisys kft.
Vállalkozásukat 2008 elején alapították Léhnert Imre programfejlesztő és Nemes Tamás Informatikai mérnök. Évekkel ezelőtt, az addig számukra még ismeretlen EDI-t megtanulták akkori munkahelyünkön. Megjelent könyvünk az EDI-ről, amely megvásárolható a rendezvényen is. Néhány kiemelt információ az EDI alapú számlákról:

  • Ha EDI alapú e-számlát kíván alkalmazni, erről Partnerével írásos szerződést kell kötnie.
  • Az e-számla Partnereknek havonta papír alapú számlaösszesítőt kell küldeni.
  • Az e-számlát zárt EDI rendszeren belül digitális aláírással és időbélyegzővel nem kell ellátni.

Elérhetőségek:
Léhnert Imre (imre.lehnert@edisys.hu) +36/30/900-4393
Nemes Tamás (tamas.nemes@edisys.hu) +36/30/550-2313
Általános információk: info@edisys.hu

Canon Hungária kft.
Dokumentum szkennerek forgalmazása, speciális lapolvasó készülékek, multifunkciós irodai készülékek. Termékeik kimagasló minőségben szolgálják a beérkező számlafeldolgozás folyamatát, akár a napi irodai iratok feldolgozását, archiválását.

Kapcsolat:
Pataki Tamás (tamas.pataki@canon.hu) +36/20/978-4076

Noreg Kft.
A 1998-ban alakult Noreg Kft. az információbiztonsági technológiák és szolgáltatások egyik vezető hazai szakértője. A vállalat legújabb „zöld” szolgáltatása az e-számla megoldás, amely befektetési költség nélkül mindenki számára elérhető, aki bármilyen elektronikus számlázó programmal rendelkezik. A szolgáltatás a jövő év elejétől lesz széles körben elérhető a hazai mikro-, kkv és nagyvállalatok számára.

Néhány további információ az e-számlázással kapcsolatban:

  • Beruházás és telepítés nélkül, szolgáltatásként igénybe vehető
  • A papír alapú számlázás árának töredékébe kerül 
  • Segítségével APEH által elfogadott számla bocsátható ki 
  • PKI alapú elektronikus számlázási megoldás, időpecséttel és elektronikus aláírással

Elérhetőség:
Bednárik Péter: 
tel.: 06-1-438-6380
Peter.Bednarik@noreg.hu

Általános információ: info@noreg.hu

ECOBIT Kft
Az ECOBIT Kft, mint szoftverfejlesztő vállalat, 1992 óta van jelen a hazai ERP piacon saját fejlesztésű ügyviteli programjaival. A .NET technológia megjelenése óta dolgozunk Microsoft fejlesztési környezetben. Az ECOBIT Kft 2003 óta, forgalmazza a Microsoft Dynamics NAV ERP rendszerét, mint Microsoft Business Solutions kompetenciával és Microsoft Certified Partner minősítéssel rendelkező partner. Folyamatos technológiai, fejlesztési együttműködésben állunk a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel, 5 éven keresztül Navision ERP oktatást és vizsgáztatást tartottunk a Budapesti Corvinus Egyetemen. Fő specialitásunk közé tartozik, a Microsoft Dynamics NAV szakértői feladatainak ellátása, célzott, speciális fejlesztések elvégzése (pl. e-számla fejlesztés a NETLOCK KFT-vel közösen)

Kapcsolat:
Kiss György
gyorgy.kiss@ecobit.hu
Ügyvezető igazgató
06 20 942 9960
www.ecobit.hu

Dolphin Computer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft
Elektronikus számlázás az InvoicePro Számlázó programmal
Szoros együttműködéssel az E-számla Zrt-vel, mint elektronikus számla szolgáltatóval, megalkottuk a saját elektronikus számlázási rendszerünket, amely minden jogszabályi követelményeknek eleget téve, a felhasználóktól a legkevesebb erőforrást igényelve teszi lehetővé a papírmentes iroda elérését. Mit kell tennie, ha elektronikus számla kibocsátó szeretne lenni? Tudni szeretné, kinek ajánljuk az elektronikus számlázás bevezetését? Hallgassa meg előadásunkat, látogassa meg standunkat a konferencián!

Kapcsolat:
Jene Károly
jene.karoly@dolphin.hu
Postacím:
1066. Budapest
Zichy Jenő utca 32
Tel.: 06-1-487-0281
Fax.: 06-1-212-6869
www.dolphin.hu 

SZÁMADÓ KFT.
Nem csak prédikálja: e-számlázás a SZÁMADÓ-nál!
A SZÁMADÓ, amely tavaly az elsők között jelent meg a hazai vállalatirányítási fejlesztők közül hiteles e-számla ajánlatával, 2010-től már csak e-számlát állít ki ügyfelei részére. A vevőnek és a szállítónak egyaránt kedvező a megoldás, hiszen megfelelő háttérrel kényelmesebb, olcsóbb és biztonságosabb is az e-számlázás. A SZÁMADÓ rendszere kezeli a teljes elektronikus számla folyamatot, beleértve az aláírást, a küldést, valamint a fogadást, a feldolgozást és az archiválást, anélkül, hogy a felhasználónak külső szolgáltatót kellene bevonnia.

Kapcsolat:
Kornis György
kornis.gyorgy@szamado.hu
Telefon/fax: 215-0256
1091 Budapest Üllői út 119.