Keresés:
Keres
Minden, amit tudni szeretnél a számláról, de sosem merted megkérdezni Thursday, March 3, 2011
E-világi e-számlázás, van akinek kapóra jön az elektronikus számla!
 
E-világi e-számlázás, van akinek kapóra jön az elektronikus számla!
Kis Ervin Egon, elnök
Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület - SzEK.org

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org) 2005-ben alakult azzal a céllal, hogy összefogja a Magyarországon működő, elektronikus (internetes) értékesítéssel, illetve ennek szolgáltatási, szakmai hátterével foglalkozó cégeket, érdekképviseletet és támogatást nyújtson, valamint a közös munkán, információ- és tapasztalatcserén keresztül irányt adjon a szakma fejlődésének.

Mára sikerült elérnünk, hogy a szakmán és az e-kereskedelemmel foglalkozó intézmények körén belül ismernek minket, számítanak ránk, tagjaink között pedig megtalálhatók az e-kereskedelem piacvezető szereplői a webáruházaktól a fejlesztőcégeken át az e területen működő bankokig. (A SzEK.org aktuális taglistája megtekinthető itt:
http://www.szek.org/tagsag)

Minden szakmai szervezet értékét és erejét a tagok adják meg. Ezért számítunk mindenkire, aki már bizonyított az elektronikus kereskedelem terén - legyen szó kereskedőről, szoftverfejlesztőről vagy e-business-t is oktató intézményről -, de várjuk azokat is, akik még csak most készülnek belépni a piacra és szívesen részt vennének a szövetség munkájában.