Keresés:
Keres
Nagyvállalati dokumentumkezelés II.
A nagyvállalati dokumentumkezelés rejtelmeiben érdemes mélyebbre ásni. További alapvető fontosságú szakmai kérdéseket érint a program
Tuesday, March 30, 2004
Letöltések
DMSLabor_Konf_2
Köszöntő (Kakuk Ilona, LogiSter)
DMS megoldás nyílt forráskódú környezetben – az XDocs rendszer (Fejér Gábor, Pylon)
Strukturálatlan dokumentumok asszociatív kezelése az Opteamus rendszerben (Hoppán Gergely, Alpha Consulting)
Nagy mennyiségű dokumentum archiválás tapasztalatai (Zsámboki Gábor, Állami Nyomda)
A Lotus Notes Domino rendszer és a dokumentumkezelés (Kolesár András, UniOffice Rendszerház)
Működő nagyvállalati DMS megoldás tapasztalatai (Simon Lajos, TVK Rt.)
Az iratkezelés és a DMS kapcsolata - Dokumentumkezelés az informatikán túl (Ács Zoltán, Eurodoc2000)
Dokumentumkezelő rendszertechnológiák áttekintése (Boa László, Hewlett-Packard)
A közigazgatási szervek egységes iratkezelésének szabályozása KEIR projekt (Dr. Benczéné Dr. Nagy Eszter, Belügyminisztérium)
 
 
 Helyszín: Infopark HP épülete, 1117. Budapest, Neumann J. u. 1.

Sikeresen lezajlott a második dokumentumkezelési konferenciánk is. Az eredeti programtól némileg eltérve, fél órás csúszással délelőtt kilenc és délután négy óra között zajlottak az előadások. A részvételi szám 58 fő volt, amely a rendelkezésre álló terem befogadó képességével azonos, délután fokozatosan csökkent a látogatók száma (ez természetes?), de így is 32 fő maradt az utolsó előadásra. A látogatók összetétele kézfeltartásos méréssel, kb. 45% fő megrendelői részről, 55% fő a szállítói cégek részéről. 4-5 szervezettől érkeztek többen, a többi céget egy-egy fő képviselte. Az előadók többsége végig részt vett a rendezvényen a hallgatóság között. Kérdések feltételére és megválaszolására csak a rendezvény végén biztosítottunk lehetőséget. Néhány aktív résztvevőnek köszönhetően egyértelmű választ kaptunk arra, hogy ilyen típusú rendezvényre szükség ven, a programot érdemes színesen és átfogóan összeállítani, és az előadások komoly kérdéseket ébresztenek, vetnek fel, ezért valamilyen formájú kommunikációra, információ cserére is igény mutatkozott a konferencia kapcsán.

Nagyvállalati dokumentumkezelés II.