Keresés:
Keres
Válasszon a bal oldali kifejezések közül!
archiválás (7)
bejövő számlák (2)
bevezetési tapasztalatok (1)
bizonyító erő (1)
digitális toll (1)
digitalizálás (5)
dokumentum feldolgozás (1)
dokumentum formátum (2)
dokumentumkezelés (15)
dokumentumtár (1)
EAT (2)
EBPP (1)
ECM (1)
EDI (3)
elektronikus aláírás (3)
elektronikus levéltár (1)
elektronikus ügyintézés (3)
elektronizálás (2)
e-számla (8)
gyógyszeripari (2)
hiteles (4)
hitelesítés szolgáltató (2)
iktatás (3)
indexelés (4)
iratkezelés (6)
iratkezelő szoftver (5)
irattár (1)
KEIR (1)
KET (1)
KKV (1)
kommunikációs csatornák (1)
levéltár (2)
metaadatok (2)
mikrofilm (1)
minőségi szoftver (1)
mobil alkalmazás (1)
MOREQ (1)
műszaki dokumentáció (1)
nagy mennyiségű (1)
nagyvállalati (7)
őrzési idő (2)
papírmentes iroda (3)
PKI (1)
SOA (1)
strukturálatlan (1)
szkennelés (4)
tartalomkezelés (1)
telefax (1)
tervtár (1)
ügykövető rendszer (1)
ügyviteli szoftver (2)
üzleti folyamatok (3)
vonalkód (1)
E-számlával könnyebb!
Évek óta fennáll a lehetősége, hogy a jogszabályoknak megfelelően elektronikus formában állítsuk ki, illetve fogadjuk be számláink egy részét. Ezen felül a visszajelzéseknek, a valós gyakorlatnak megfelelően több körben a jogszabályi keretek, és feltételek is finomodtak annak érdekében, hogy minél szélesebb kör számára legyen kézenfekvő megoldás elektronikus számlákat kezelni. Hogyan győzzük meg magunkat, hogy győzzük meg vezetőinket, a döntéshozókat arról, hogy tényleges lépéseket tegyenek, tehessünk az elektronikus számlák befogadása, és kibocsátása irányába?
10/7/2010 Tovább...
Elektronikus számla lehet a dokumentumkezelés katalizátora
Nem lehet elégszer ismételni, széleskörű tájékoztatást nyújtani, rávilágítani: az elektronikus számlák használata ott van a jövő útján, megkerülhetetlenül mindenki kapcsolatba fog kerülni a hagyományos számviteli bizonylatok hiteles elektronikus változatával.
9/23/2010 Tovább...
EDI szakkönyv: "Elektronikus adatcsere a vállalatirányításban"
Az elektronikus számla témaköréhez szervesen kötődik az EDI fogalma és alkalmazása. Az egyetlen magyar nyelvű elektronikus adatcseréről szóló szakkönyv kiadása "Elektronikus adatcsere a vállalatirányításban" címmel, Nemes Tamás és Léhnert Imre nevéhez fűződik.
2/25/2010 Tovább...
"Bejövő számlák teljeskörű feldolgozása - Mégis az e-számla a jövő?"
Időpont: 2007. október 4. csütörtök Helye: Vista rendezvényközpont, Bp. Paulay Ede u. 9. (http://www.vistaterem.hu/) Mostani konferenciánk szorosan kapcsolódik korábbi két elektronikus számlázással, elektronikus számlákkal kapcsolatos rendezvényeinkhez. Most a bejövő, költségelszámolásunkat megalapozó számlák feldolgozásáról lesz szó. Szó lesz az érkeztetés utáni rendezésről, a számlák szkennelésének módozatairól, a vállalatirányító rendszerek felé történő elektronikus adattovábbításról, a kézi illetve gépi adatrögzítésről, OCR technika alkalmazásáról, a számlaigazoló folyamat felépítéséről, a nagyobb összegű számlák esetében a megkötött szerződéshez történő csatolásről, a számlák archíválásáról és őrzéséről, a számla visszakereséséről, valamint a számlák selejtezése kapcsán keletkező egyéb feladatokról. A papír alapú számlák feldolgozásának és kezelésének komplexitását bemutatva könnyű lesz rámutatni a jogszabályoknak megfelelő elektronikus számlák előnyeire.
9/26/2007 Tovább...
Elekronikus számlázás jelentősége a turisztikában.
Egyik előadónk, a MALÉV légitársaság e-ticket rendszerének bemutatásával világít rá e témakör turisztikai iparági jelentőségére. Mind a touroperátorok, mind pedig a viszonteladók az értékesített utazások kapcsán, és természetesen az egyéb kapcsolódó szolgáltatások miatt rengeteg számlabizonylattal szembesülnek.
3/4/2007 Tovább...
Elektronikus számlázás - digitális archiválás projekt a GKM-ben
A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) számára kiemelten fontos terület az üzleti környezet fejlesztése, egy korszerűbb vállalkozási környezet megteremtése. Ennek fontos eszköze az elektronikus számlázás elterjesztése.
2/28/2007 Tovább...
Beszámoló az "Elektronikus számla a papírhegyen túl" konferenciánkról
2006 április 4-én, a Kongresszusi Központban rendeztük az elektronikus számlázás témakörét felölelő konferenciánkat. Az elhangzott előadások prezentációi a konferencia önálló oldaláról tölthetők le.
2/15/2007 Tovább...
Szakmai konferencia a "számláról"
Közismert bizonylatról van szó, de vajon tényleg tisztában vagyunk a számla bizonylat kezelésével, a hozzá kapcsolódó feladatok összetettségével, és az "elektronikus" jelző jelentőségével?
3/16/2006 Tovább...